629

"Sista kvällen i Rom. Har varit en underbar resa med mycket sol, massa god mat, historia, religion, mys, shopping och kultur!

Kom precis hem från en restaurang med världens godaste pizza. Helt underbart. Nu ska vi bara mysa och slappa.

Imorgon hinner vi en halvdag i staden innan vi åker. Får se vad som händer!

Caio bellas"

Detta skrev jag för exakt ett år sedan (- några dagar). Usch vad jag vill upptäcka världen. Ge mig lite pengar så jag kan få göra det då!
628

Kände att det förra inlägget var lite ledsamt så muntrar upp mig själv med en liten bild. Hiihä.

627

Sitter och planerar, skissar, spelar, söker, tänker, tittar på Bam.. ja.. jag kan mycket jag. Här i Göteborg är vädret inget vidare. Lyckades ändå med en 5:a vid lunch. Nä.. nu sitter jag här och skryter igen. Fy. Bara 13 dagar kvar tills jag tar mig över landet för att se när kussen ger sig ut och firar sin arbetslöshet. Oj vad jag saknar Söderköping ibland. Men fruktar att jag kommer sakna Göteborg också. Jobbigt dedär.

Inspiration strikes

Börjar kännas i kroppen att man inte utsatt den för onödig smärta på ett tag. Pampigt och rejält ska det bli. Stay tuned, kompisar. 

 

 

 

 


625

Tog med mig sambon ut för lite asiatiskt och en långpromenad. Lördag för oss idag. Helgerna består av jobb för min del och veckorna för Oskars. Såå. Man tager med vad man haver.


Smart

Hur glad blev jag inte när jag såg detta?

"Jag funderade på att ta en springrunda såhär på kvällskvisten efter att jag kom hem efter sushi och chips framför en film. Istället hamnade jag med kakor framför datan, på golvet i en ganska obekväm ställning, men ändå som en bekväm liten slappis. Det kallar jag för hälsosamt. Kakor är gott och gör mig glad, vilket bidrar till en stärkt livskvalite. Så äre." - Alice Blom, en smart kvinna.

Detta är något jag tänker på extra mycket när jag ser all träning-/kosthets. Visst är det bra med ett hälsosamt liv och att man ska tänka på sin kropp. Men vad är hälsosamt? Jag tränar 4 gånger i veckan och njuter av att äta gott. Kolhydrater som fett. Och jag vet att iaf 90 % av befolkningen gör det också. Jag dör hellre fet och lycklig än vältränad och livskvalitetslös.


623

Nu är jag utslagen i soffan efter lite liseberg, ost, kex och ett glas vitt. Kollar på lite snygga greker i ESC. Jaa. Mår rätt bra!


Cry

Fredag och jag sitter i Göteborgslägenheten själv. Oskar flydde till hemstaden utan mig. Heeeela helgen själv. Men jag ska njuta lite av det. Ska äta gott, se på filmer som Oskar hatar och annat Jennie-göra. Jag ska också jobba så jag kommer nog inte ens märka att han är borta. Zelda joinar.
 
Detta är jag ikväll.

621

Alltså.. jag ÄLSKAR bad lip reading. Puss på vardagsunderhållning!

620

Jag är så glad för min storebrors skull. Han och hans band ska premiärspela nu på lördag på Storåfestivalen hemma. Jag jobbar tyvärr här i Göteborg och missar det. Men jag vet att det kommer gå bra.


619

Tvätten är klar och lunchen ligger i magen. Nu ska det bytas sängkläder, vikas tvätt och annat lägenhetsplock. Så roligt jag ska ha!


Hej

Jag lever. Jobbar lite här och där och resterade tid så njuter jag av livet som det är. Nu är jag ledig till nästa lördag, men innan dess nalkas det majfest med shopping. Fina shopping på Liseberg.

Haha


Oh my god

Fick fnatt på lokalbutiken och köpte för första gången i mitt 21-åriga liv en hel rå kyckling. Efter ett koll på temperaturer och tid i ugnen så hoppade jag på den med kryddor och smaker. "Vi får se hur det blir" var det som fick igenom huvudet. Och vips så hade jag lagat världens godaste kyckling. Foodporn har fått en ny betydelse. Det är det roligaste med matlagning utan recept. Dock kanske jag aldrig mer får till den igen.. Men men.


615

Nu har mina tre första dagar på Liseberg kommit och gått. Vilka tre dagar! Mycket nytt och lite skrämmande.. Men jag trivs. På riktigt trivs. Ingen ångest, ingen jobbig längtan tills det är över. Såå skönt.

(For the record, jag saknar hemma. Och jag längtar efter hemma)


Gifts

Ja.. Då var 2:e maj här. Och vilken bra dag jag haft än så länge. Fick pengar insatt på kontot och went a little crazy på stan. Hem med mig fick jag:

- Löparskor/gymskor
- Bra läsning
- Yogamatta
- Yogaboll + andra bra träningssaker

Och så fick jag den klassiska presenter + tårta på sängen.

- Desperate Housewives-boxen (OMG!)
- Femtio nyanser av honom - partyspelet (OMG!!!)


Lisebergare

It's officiellt.


RSS 2.0