538

H&M hade ju lite snyggt i sin vårkollektion. Synd att jag är en fattig student. Nyårsplaneringen är i full gång och snart kommer Jonna. Livet är bra på östkusten.

537

Hemma och landat. Precis träffat Simon som ska iväg till andra sidan jorden. Blä. Skönt att vara hemma ändå. Hoppas lägenheten klarar sig bra. Nä nu ska jag bara va.


536

Tisdag igen o jag sitter med något kladdigt i håret. Se vad effekten blir. Förkyld är jag också. Om ca 48 timmar är jag påväg hem. Prisa gudarna!

Helgen var bra. Pappa var här o vi tog tillfället i akt att med hjälp av hans expertis äntligen få upp min sminklampa. Love the Hollywood-feeling. O så klädde vi väggar med ny konst.


535

Idag, den 11:e december, har jag och Oskar varit ett par i två år. Insane. Känns som igår då vi inte visste om vi skulle älska eller hata varandra. Bästa valet jag gjort. Nu är vi sambos och jag kunde inte vara lyckligare.

Om en vecka och två dagar så åker jag hem till lilla Sörpa.. Love it.


534

Då var även denna helg till enda. Sara var här fredag-lördag och förgyllde vår vardag.

Imorgon börjar en ny delkurs o allt! På fredag kommer pappalilla och hälsar på. Tåget är bokat till hemfärd den 20:e. Jag längtar hem. Till mamma, pappa, Simson, extrafamiljer och såklart, mina vänner!


533

Det är farligt att lyssna på party/peppa sönder/dö lite-musik när man gör en hemtenta. Tankar flyger till den tiden när man var en nyfödd artonåring och krogen var som en helt ny värld. Man var fjortis, lite slampig, visade lite hud och hånglade med en och annan kompis för man levde livet. Och jag saknar det inte. Dock saknar jag de minuterna när man stod på dansgolvet, man var något avdomnad lite här och man var redo att ta skjutsen hem. Men så kommer den här asbraiga/peppiga låten och man bara försvinner i något underbar och ljuvlig dimma. Man har askul. Man ger allt vad man har och alla sjunger med. Det saknar jag just nu. Nu tillbaka till hemtentan.
Lite minnesbilder ifrån 2010, då vi bodde på krogen.

532

Nu i dagarna har jag tänkt mycket på Söderköping. Så många gånger som jag bara ville dra därifrån och aldrig mer se tillbaka. Och nu när jag inte varit på östgötsk mark på över en månad.. Så vill jag inget mer än att det ska bli den 21:e december, då tåget går mot hemstaden. Lustigt de där..


Snowball II


Nu har även den legendariska snön kommit till Astronomgatan. Och katta, hon diggar det. Tror hon brås på matte, vinter och julälskaren.
 
Denna vecka kommer jag spendera med datorn och tentor. Dubbla tentor är inte att leka med. Men ska bli så skönt när det är över. Som morot genom veckan har jag Sara. Hon kommer nämligen på sitt första besök på astronomgatan denna fredag. Så fejnt!
 
Nä, nu tillbaka till tentorna.

RSS 2.0