Confession

Jag vet inte hur många gånger jag har predrikat om att man ska prata med personen som man har problem med och inte skriva av sig på internet.. Fan vilken lust jag har. Men nä, jag ger mig ut på powerwalk och våldgästar Sophie istället. Behöver hennes expertis!


45

Jag har varit dålig på att blogga. Har haft lite att göra, som att spendera tid med vänner, lite party och lite familj. Så det var värt det! Men nu ska jag skärpa mig. Ska till och med göra en sånhär daglig blogguppgift. jag snodde den ifrån Jonna. Hon har snott så mycket ifrån mig! Jag börjar på onsdag (1:e feburari) så keep your eyes open!


44

Min shot! Lyckades med en tvåfärgad! Bra kväll!



43


Kvällen till ära har jag tagit fram septumen igen. Han har varit på semester. Dock ville inte läkringen samarbeta så jag fick gräva fram någon annan tjuring. Resultatet = svart septum.

Tonight kör vi salongsberusade (full som en kastrull)

42

dagens klädsel: Svart linne, Calvin Klein linne, jeansväst, strumpbyxor och stooora fina kängor
dagens hår: slavig/fixad knut
dagens låt: Anyway - Cee le Green
dagens vill ha: Ett jobb
dagens roliga: Stan med Jonna
dagens dåliga: Dålig förhållande period
dagens food: Mexikansk lasagne
dagens mums: Chailatte
dagens måste: Ringa kommun
dagens klapp på axel: Jonna?
dagens längtan: Lördag (för då får jag träffa tjejor!


41

Chillar innan jag gör stan med Jonna.


40




Idag (när jag egentligen borde göra massa viktigt) känner jag inspirationen flöda!

39


Jag gillar små påminnelser som allt som är bra med livet. Vänner, händelser, familj.. ni vet. Och det ska jag ha mycket av i mitt egna hem senare. Sitter i detta nu och tittar över vilka människor/bilder jag vill ska ta över mina väggar/hyllor. De har en plats i mitt hjärta, och då ska de såklart ha en hedersplats hemma.

Hursomhaver. Denna vecka har jag mycket att stå i. Ska ringa sommarjobb, kommunen, af och högskola. Ska också att bero på de jag skrev överst, försöka planera in lite fotostunder med både katt, släkt och vänner. Jag SKA träffa Sophie, Jonna och Louise och jag SKA träna. Och i helgen blir det både partaj och mys. Fiiint!


38

Ja, min katt vet verkligen hur man "strikes a pose" när matte vill ha en fin bild på henne.


37

Helgen har gått i räserfart. Men en bra helg sådan. Fredagen bestod av Sophie. Film och massa mys! Lördag firades svärmor och så våldgästade jag och Sophie Jonnan. Ännu mera mys! Det största minuset var att jag välkomnades hem med att agera taxi till pappas kamrater sent in på natten.

Så idag ska jag bara mysa, just nu ligger jag och katten under en filt och tittar på desperata hemmafruar. Planerar att inte göra något annat. Wonderbart.


Second hand

Idag har jag och Louise letat upp varenda loppis/second hand-butik i Norrköping stad. Fick faktiskt med mig lite hem. Två silverljustakar, en jeansväst och två ramar. Allt för en hundring. Hiss på det. Vänta nu. Nu måste jag ha en diss. *tänktänktänk*


Jo, jag dissar tvn. Att de teasar en med att sända ett bra avsnitt en gång i veckan. Blir så otålig.

Killing loneliness




Right here in my arms

Katten som gillar påsar, men älskar mattes väskor.

Nu ska jag berätta något om mig själv. Idag sitter jag med svarta mysbyxor, svart tröja och är på riktigt HIM-humör. Har till och med tryckt på min dvd med dem och har den på repeat. Och ni ser väl att jag har min favorit låt som titel? Jag är inne i en HIM-period. Jag är och förblir en periodare. Jag kan få lustiga sug efter något jag aldrig fått förut. Förra veckan var det pannkakor. Nu är det HIM (dock har jag ju älskat dem sen typ 7an?) . Vad blir det nästa vecka?

Drogen


OCH JAG SAKNAR DIG JONNA!
(och detta mår jag bra av)

32

Den här är helgen bara flög förbi. Har hunnit med mycket. Som t.ex. Bytt hem, tjejkväll, pyssla, Hellbergsmöte, bio, stan, promenad och nu blogga. Rätt mycket ändå. Och så fick Jennie sin bok. Den sista till samlingen. + köksbunkar, mått, saker till badrum och en vas för 12 :- (!) Det är bra med presentkort ibland.  


31


Idag kom dem, de enda klackisar jag på länge tittat åt.

30


Idag var jag lekte jag Leila Lindholm. Gjorde pannkakor med hallon och valnötter. Mjam till lunch.


29


Idag piffade jag mig med alla mina nagelgrejer jag har. Rengöra, fila, smörja. Ni vet. Passade ihop med regnet. Mysdag blev det.

28


Sitter här och minns tillbaka på en av de mysigaste stunderna i mitt liv. Tjejkvällen på ängen. Vi försöker förena världen med våra fingertoppar.

- 26/4-2009 -


27


Ska bara stolt visa upp min mammas änglasamling. Vi försökte räkna en gång. Vi tappade bort oss vid 70...

26


Har suttit en stund och pillat på en tatt. Inte klar riktigt men påväg.

Privatmeddelande: Jonnan, vad säger du om denna på ankeln? Need your advise.

ÄNTLIGEN!


Nu vet jag vad jag kommer göra de närmaste veckorna.


24

Idag mina kära vänner, ska jag styra runt här hemma och få ordning på allt igen. Julledigheten är över och Oskar har börjat jobba igen så nu får jag vara hur städmanisk som helst. Inte lika kul att städa när han är ivägen. Nä, vad elak jag är. Men när städjennie kommer igång, då får man akta sig. Jag är en jäkel på att städa. Och jag kan tipsa er som är lite som jag, så där som vill ha lite ordning och så, att känslan av att städa och rensa, för att sen få allt i sin egna ordning, kan ge en lugnande effekt. Oj vad konstiga saker jag skriver om. Det var dagens ordspya. Over and out.


Om jag vore rik


Vem drömmer inte om ett par eller två Jeffery Cambell?

22


Det bästa med söndagar är att man får sova länge utan att få ångest och man får äta rester till frukost. Eller jag gör ofta det. Igår gjorde mamman egen planka och vi fick skagentoast till förrätt. Så lyxar vi till det i famlijen Nilsson/Sköld. Och, sagt och gjort, så åt jag resten av toasten i dag. Mjamjam.

21

Läste Annas blogg förut, och jag verkligen älskar när man mina vänner skriver något positivt om en. Det är min drog. Jag får verkligen ett lyckorus. Detsamma gäller om man blir bjuden till någon, eller en person säger t.ex. "Vi måste åka iväg och göra detta." När man känner att man är en del av den personens liv och livsönskningar. detta kan låta lite konstigt, men jag mår bra av att t.ex. få skäll av mina vänner eller så, för det är (för mig) ett sätt att vis aatt man faktiskt bryr sig om personen, ett tecken på att man vill kämpa även om det inte känns som om det är värt det eller inte. Ett sms, en pik eller ett blogginlägg, det spelar ingen roll hur det sägs. Det är lika underbart hur det än är. Mer sånt till folket!



"En stor puss på att träffa fina vänner. Träffade Jennie igår, vilket jag inte gör allt för ofta. Det resulterade i att vi satt och pratade i 4 timmar. Det blev en hel del skratt och även serious talk, en fin blandning. Älskar verkligen att ha sånna vänne, som man kan skratta, gråta, dampa, skrika och vara sig själv med. Helt fantastiskt." / Anna.T

Give me three wishes

Om ni fick tre önskningar, vad skulle ni önska då? Eller om ni fick tre superkrafter, vilka ni skulle ni ta?

Jag önskar alltid att jag kunde trolla, och då menar jag inte att jag trollar fram ett mynt bakom örat-trolla, utan verkligen trolla. Trolla så man alltid hade fint, fixat hår. Att man hade mycket pengar. Ni vet. Sen skulle jag önska att alla som skadar djur på något sätt skulle bara, försvinna eller göra gott efter sig. Och då räknar jag med skövling av skog, överfiske, pälsindustrin etc. Och genom det så hjälper vi miljön. Fiffigt va? Och den sista är att släppa ut stackarn, som gav mig önskningarna (som anden i aladin) så att han skulle bli fri. Om inte det behövdes så skulle jag önska att det blev dödsstraff på miljöförstöring. Så..

Och superkrafter:

- Flyga
- Allt jag tog på skulle bli mitt. Alltså tänk, om man går i en klädaffär, och man ser ett par byxor eller vad man nu vill ha, och de kostar skjortan, så tar man bara på den. När man kommer hem så ligger det på sängen. Tänk va?
- Superstark

Döm mig inte för mina smått konstiga önskningar, men man måste få drömma!

19


Herregudars. Alla borde vara lika duktiga som jag. Jag och en något tvingad Oskar har idag, fixat med inköps-/önskelista till oss själva och den fina lägenheten i Götet. Jag är ju en väldigt strukurerad och list-människa så detta är ju som julafton för mig. Vi har först skrivit enlista på vad vi har/kommer få ärva. Sen en lista, utifrån den första, vad vi önskar oss när vi fyller år, sen delat upp dessa ting mellan oss, så vi inte får dubbelt av något. Sen en lista på vad vi vill köpa själva (typ gardiner, köksbord, soffa osvosv). Till sist har jag gjort en lista över allt, som en checklista. Fiffigt (och något galet) va?! Tänk när vi akn bara stryka en sak efter en annan... längtar.

18


Jag snodde lite bilder ifrån Jonna ifrån nyårsafton. Lite fint så. Förutom att jag har potatisnäsa. Men jag älskar mina skvanker på ett lustigt sätt. Ville mest säga att jag saknar min tjej.

17


Gick på en kall promenad förut och testade kameran som jag lovat. Men jag frös så mycket så jag kunde inte ta så många, innan jag frös ihjäl! Men uppfriskande var det minsann!

Min stora kärlek


Här är Oskar, han är ju sååå söt.

Imorgon ska jag ut och testa nya kameran lite mer, får se om O blir fotoffret då med. Nä nu ska jag mysa med min fina igen. Han är ju så söt vet ni!

15

Jag såg nu att jag hade ett antal stavfel på min lista av drömmar. Kan jag skylla på att jag skrev den kl 2 på morgonen. Men skitsamma, för idag får jag stryka ännu en grej ifrån listan. Systemkameraägare här. Och nu får jag ändra på min länk "högst upp på önskelistan"!



Dagens tips: när ni hittar ett tillfälle att uppfylla en dröm, gör det bara!

Innan jag dör

Alla har en liten hemlig lista, i sitt huvud eller nerskrivet (som jag), vad man drömmer om att uppleva innan man kolar vippen. Jag funderar på om jag ska dela med mig av denna. Jag tänkte också dela med mig av min gamla drömlista, jag har faktiskt upplevt lite. Döm mig inte för mina smått konstiga drömmar, slår vad om att era inte heller är fria från synd! Hallelujah.

- Flytta hemifrån (PRIO 1)
- Bo i en storstad
- Varit upp över öronen kär
- Kysst någon under ett skyfall
- Skrivit ett brev till mig själv, som jag ska öppna när jag är 25 år.
- Uppleva ett romantiskt "to die for"-moment
- Rest utomlands
- Besöka ALLA världsdelar 
- Besöka mina "drömländer" (England, Spanien, Irland, Skottland, Kroatien, Nya Zeeland, USA, Sydafrika, Madagaskar, Japan, Kina, Frankrike, Italien, Israel) 
- Besöka mina "drömstäder" (London, Tokyo, Peking, Sydney, Wellington, Kapstaden, Rio de Janeiro, Mexico City, LA, San fransisco, NY City, Paris, Rom, Aten... ja så är listan än så länge)
- Bo utomlands under en period.
- Åka utomland med vänner
- Åka på shoppingweeend med vänner
- Åka till en paradisö (Hawaii, Karibien.. Någonstans där)
- Gått på konsert
- Gå på HIM-konsert
- Gått på en musikfestival
- Lärt mig att spela minst 3 instrument (trummor, bas, gitarr, piano)
- Stå på scen
- Sjungit solo inför publik
- Simma med delfiner
- Åka på spaweekend
- Äga en egen häst
- Gå på en amerikansk dejt (Dinner and a movie)
- Sitta i landslagströja och skrika på tvn när Svergie spelar
- Gå på Hockey/Fotboll/Basket-match
- Gå på raveparty
- Fira thanksgiving
- Skaffat, utan vetskap av förälder, eget husdjur
- Jobba på ett djurhem
- Rida på islandshäst
- Måla en tavla
- Ha en fotovägg (en vägg med bilder på mina nära och kära, moments osv.
- Äga en systemkamera
- Piercat mig
- Tatuerat mig
(och fler ska de bli)
- Vara med på en filminspelning
- Gå på Walk of Fame
- Träffa min största idol (Ville Valo)
- Träffa min Hollywood-crush (Bam Margera)
- Åka världens läskigaste karusell
- Fixa håret/naglarna profossionellt
- Klippt av hela håret till en galen frisyr 
- Färga håret i en galen färg
- Gå på Fashion Week i NY
- Gå på Victoria Secret Fashion Show
- Sy en klädkollektion, HELT SJÄLV!
- Ha en hel skohylla vägg med bara Converse-skor i alla färger
- Ha en "Walk-inn"-closet
- Äga en "gammal" skolväska
- Gifta mig i en underbar glänta i skogen eller i ett litet kapell
- Utbilda mig till bartender
- Bli polis
- Hålla i en orm
- Uppleva studentvecka
- Gå på balen (med sin drömkille och drömklänning)
- Göra och bli nöjd på högskoleprovet


Skatt


Fick ett litet moment idag och var tvungen att gräva fram mina absoluta favoriter för att ge dem massa kärlek. Åh, nu fattas bara ett par med USAflagga (höga) och ett bra möörkgröna (låga). Hey London!

12


Blev ingen jacka idag, eller en klänning, eller skor. MEN(!), jag hittade en finfinfinfinfin tepotta (?) på Åhlens rea. Och det fanns en hel kollektion (?) av just dessa pottor. Från Te till Tvättmedel. Vill åka in och köpa hela rubbet. Jag hittade också en system som jag funderar på att haffa. Men jag ska suga på den karamellen.  


11


Jag kan inte sluta tänka på den där parkas-jackan. Jag har tittat på den säkert 56 gånger bara ikväll. Är den värd en personlig konkurs? Det ska jag ta reda på imorgon. För då ska jag leta reda på den i Norrköping. Den är BB men när klagade jag senast på ett plagg som var för stort för mig? Så storlek 44, here I come!

Känner mig också väldigt chic i mitt vita nagellack. Nä, nu säng. Kan inte vända på dygnet mer nu!

10


Varför, varför, varför och varför skulle jag titta i h&m´s katalog? Alltså jackan! Gubbyxorna! Kjolen! SKORNA!




9

Sitter och dricker godisté & Oskar dricker chai till Sommaren med Göran. Fejint! Det enda som saknas en bra bok istället. Jag vill ha mina böcker, NU!


8


Herregud vad jag måste älska mig själv och mitt utseende. Nja, ville väl mest visa mig utan något "spackel". Helt vanliga Jennie, med sina glasögon, sin favoritskjorta, något psykotisk blick, slarvigt uppsatt hår och helt utan smink. Eller.. nu ljög jag. Jag har försvarets på läpparna. Nedrans. Men anledningen till att jag skrev detta helt onödiga inlägg är väl för att jag förut hörde denna "Vacker utan spackel" förut. Och jag tycker det är en fin innebörd, då jag också tidigare i dag såg att en ny serie kommer snart om "Minimodeller". Och nu pratar vi mini. 5 åringar som rakar benen, sminkar sig, går på spabehandlingar, rubbet! Var försvinner barndomen? Jag skulle kunna skriva hur många A4 som helst om detta, men ska inte tråka ut er.

To sum up: Du är så vacker utan spackel.




7


Åh, kan knappt bärga mig tills den dagen jag får packa ner, bära, packa upp, köpa nytt, fixa, inreda, lukta på det nya, känna på det nya, plocka... jag ni fattar va?


Egokid


5

Satt och tittade igenom mina länkar, jag har ju en bra lista på vad jag ska titta på i London.

4


Tatuering

Jag såg förut att det är ett år sen jag tatuerade mig. Och jag har varit sugen på att göra fler sen 11 månader tillbaka för att vara exakt. Jag vet var jag vill göra men inte vad. Jag vill också ha något lite större eftersom alla mina är så små.. Jonna, jag behöver din expertis. Anna, jag behöver ditt smakråd.


2


Jag hade ett fint nyår, med pojkvän och bästa vännen. Och jag kysste personen jag vill spendera mitt 2012 med. Men... neeej, jag glömde att pussa på Jonna också. Äh hon vet att hon är the one.

1

Hej igen. Ville byta lite, nytt liksom. Nytt år, ny inställning och varför inte ny blogg? Den andra blev så... Nerkladdad? Än så länge ser den här precis ut som den andra, men ska ta itu med det när jag fängslat in Jonna och hon hjälper mig med alla tekniska problem.

För er som aldrig varit här så ska jag presentera mig själv. Jag heter Jennie och är inom 5 månader 20 år. Jag sitter just nu, som många andra, mellan två liv, två kapitel. Jag har spenderat hela mitt liv i Söderköping, gått i skolan, umgåtts med kompisar, haft tonårsproblem, gillat att fota ett löv, gör den svartvit och skrivit något som ska betyda något, haft en emoperiod, varit kär, bråkat med mina bästa vänner, blivit 18, gått ut på krogen, druckit mig redlös, haft ångest, pluggat varje kväll, tagit studenten, jobbat på sommaren, varit arbetslös och nu... är jag i detta skede. Jag ska till hösten flytta Göteborg med min kära Oskar för att plugga till florist. Hur det går kommer jag skriva här. Men denna blogg kommer innehålla mycket annat. Jag vill inte ha någon temablogg. Detta är en Jennieblogg. Hej och välkommen till Jenniebloggen!



RSS 2.0